מרכיבים

  • 800 גרם עגבניות
  • 70 גרם פירורי לחם
  • 1 שן שום
  • בזיליקום טרי
  • פטרוזיליה
  • 50 גרם פרמז'ן
  • שמן זית
  • מלח

תהליך

  1. קצצו את השום והפטרוזיליה
  2. רוקנו את העגבניות מתוכן
  3. תנו להן להגיר נוזלים כ-20 דקות
  4. הוסיפו את פירורי הלחם והגבינה לתערובת הפטרוזיליה והשום
  5. חממו תנור מראש ל-2500
  6. פזרו מעל לעגבניות מלח ושמן זית
  7. מלאו בתערבות פירורי הלחם והגבינה
  8. הוסיפו שמן זית ובזיליקום
  9. דקות 30
pomodori-ripieni.jpg
רכישה
[Missing text '/partial/purchasedescription' for 'Hebrew (Israel)']