מרכיבים

70 גר' גבינת פרמז'ן

30 גר' גבינת פקורינו

200 גר' שעועית ירוקה

1 שן שום

מים

150 מל' שמן זית כתית טהור

50 גר' עלי בזיליקום

250 גר' תפוחי אדמה

15 גר' צנוברים

קורט מלח גס

350 גר' לינגוויני

תהליך

  1. השתמשו במכתש ועלי או במעבד מזון
  2. הכניסו את עלי הבזיליקום (נקיים אך לא שטופים)
  3. חתכו את השעועית הירוקה ותפוחי האדמה
  4. הרתיחו מים
  5. בשלו את הירקות למשך 4 דקות
  6. הוסיפו את הלינגוויני ובשלו יחד
  7. סננו את הלינגוויני והירקות
  8. הוסיפו את הפסטו
linguine-al-pesto.jpg
רכישה
[Missing text '/partial/purchasedescription' for 'Hebrew (Israel)']