מרכיבים

  • מים
  • 500 גר' דלעת
  • 80 גר' פרמז'ן
  • 90 גר' מלח
  • 80 גר' חמאה
  • ביצה 1
  • מלח
  • מרווה

תהליך

  1. חתכו את הדלעת לחתיכות
  2. הרתיחו את המים עם מעט מלח
  3. הוסיפו את הדלעת
  4. המיסו את החמאה עם המרווה
  5. סננו את הדלעת היטב
  6. מעכו את הדלעת
  7. הוסיפו ביצה אחת
  8. הוסיפו את הקמח
  9. הוסיפו את גבינת הפרמז'ן
  10. הכניסו את הניוקי בזהירות למים, אחד אחרי השני
  11. המתינו מספר רגעים עד שהניוקי יצופו
  12. הגישו עם חמאה ומרווה
gnocchi-di-zucca.jpg
רכישה
[Missing text '/partial/purchasedescription' for 'Hebrew (Israel)']